CEO Binance odhalil čo je kľúčové pri zalistovaný tokenov

CEO Binance odhalil čo je kľúčové pri zalistovaný tokenov

Ktorý Miner kúpiť? Ako ho napojiť? Čo dokúpiť? Kde dostávam Zisky?

8x Prečo do Ťažby ANI CENT +8x Prečo sa to Oplatí

notee
Cena BTC v októbri 2025?

Generálny riaditeľ spoločnosti Binance, najväčšej svetovej burzy kryptomien podľa objemu, zverejnil niekoľko informácií o tom, ako sa dostať na obchodnú platformu.

Najdôležitejším kritériom pre zaradenie kryptomeny na Binance je počet používateľov, povedal generálny riaditeľ Changpeng Zhao v pondelok v rozhovore pre Forbes.

Ďalej uviedol, že existuje mnoho ďalších faktorov, ako je počet aktívnych adries na blockchaine, publikum sociálnych médií a kódové záväzky. Počet používateľov je však „kľúčovou metrikou“, povedal a dodal: „Ak má minca veľký počet používateľov, uvedieme ju. To je ten najvýraznejší atribút. Zoberme si napríklad tokeny meme, aj keď to osobne nechápem, ak ich používa veľký počet používateľov, uvádzame ich. Ideme podľa komunity, na mojom názore nezáleží." Podľa tipov spoločnosti Binance na kótovanie od jej generálneho riaditeľa je počet používateľov len jedným z mnohých faktorov na uvedenie tokenu na kryptoburzu. „Ak máte veľký počet používateľov, váš produkt má hodnotu. To je najjednoduchšie merať. Do prihlasovacieho formulára zahrňte štatistiky používateľov. Výrazne to pomôže,“ uvádza sa vo vyhlásení generálneho riaditeľa na výpisoch Binance. "Toto je jeden z hlavných problémov, ktorým mnohé projekty nerozumejú. Mali by začať budovaním komunity. A to znamená nie 500 alebo 10 000 ľudí v telegramovom kanáli, ale oveľa väčšie publikum,“ povedal Khitrov pre Cointelegraph. Dodal, že tvorcom tokenov sa odporúča začať od menších búrz. V čase písania tohto článku, Binance podporuje celkovo 346 kryptomien, vrátane hlavných kryptomien, ako sú Bitcoin (BTC) a Ether (ETH), ako aj populárnych meme tokenov, ako sú Dogecoin (DOGE) a Shiba Inu (SHIB). údaje z CoinGecko. Denný objem obchodov Binance sa odhaduje na 28 miliárd dolárov. Na porovnanie, OKEx, druhá najväčšia kryptoburza podľa objemov obchodov, zalistovala 312 mincí a má objem obchodov približne 7 miliárd dolárov. Kryptoburza Coinbase so sídlom v Spojených štátoch podporuje iba 123 tokenov s denným objemom obchodov približne 6 miliárd dolárov. Niektoré hlavné centralizované burzy (CEX) majú kótovaných viac tokenov ako Binance, pričom Bittrex v čase písania tohto článku uvádzal viac ako 450 kryptomien.

Na rozdiel od CEX sú decentralizované burzy (DEX) najväčšími svetovými platformami, pokiaľ ide o počet kótovaných kryptomien, keďže DEX ako PancakeSwap nevyžadujú kontaktovanie burzy alebo žiadanie o povolenie. Ako taký, PancakeSwap, DEX bežiaci na Binance Smart Chain, má viac ako 3 200 uvedených tokenov, zatiaľ čo Uniswap uvádza viac ako 1 800 kryptomien. Minulý mesiac


PancakeSwap uviedol na trh token Squid Game (SQUID), kryptomenový podvod inšpirovaný rovnomennou šou Netflix, ktorý zaznamenal viac ako 45 000% nárast v priebehu niekoľkých dní po spustení. Token je uvedený na kryptomennej webovej stránke CoinMarketCap vlastnenej Binance, zatiaľ čo konkurenti ako CoinGecko sa stiahli zo zoznamu SQUID, pretože ide s najväčšou pravdepodobnosťou o podvod.





Zdroj: https://cointelegraph.com/