Spoločnosť Binance otvorila dve nové kancelárie v Brazílii, keďže jej tím sa od marca zdvojnásobil

Spoločnosť Binance otvorila dve nové kancelárie v Brazílii, keďže jej tím sa od marca zdvojnásobil

Ktorý Miner kúpiť? Ako ho napojiť? Čo dokúpiť? Kde dostávam Zisky?

8x Prečo do Ťažby ANI CENT +8x Prečo sa to Oplatí

notee
Cena BTC v októbri 2025?

Spoločnosť Binance odhalila, že má viac ako 150 zamestnancov, ktorí pokrývajú jej operácie v Brazílii, a zdá sa, že má dobré vzťahy s miestnou vládou a regulačnými orgánmi.

Kryptoburza Binance otvorila dve kancelárie v Brazílii, keďže sa firma snaží využiť rozvíjajúci sa trh s kryptomenami v tejto krajine, kde je údajne viac ako 34,5 milióna používateľov kryptomien.

Podľa oznámenia z 3. októbra spoločnosť Binance otvorila kancelárie v Sao Paule a Riu de Janeiro, pričom viac ako 150 zamestnancov bude rozmiestnených v rámci všetkých operácií firmy v Brazílii.

“Burza pôsobí v plnom súlade s brazílskym regulačným prostredím a verí, že regulácia je jediným spôsobom, ako môže odvetvie digitálnych aktív rásť a dostať sa k širokej verejnosti, čo umožní väčšiemu počtu ľudí využívať výhody, ktoré kryptomeny a blockchain ponúkajú,” uvádza sa v oznámení.

V septembri spoločnosť Binance tiež zorganizovala sériu seminárov o kryptomenách a blockchaine pre orgány činné v trestnom konaní v Brazílii a Argentíne, aby im pomohla identifikovať a bojovať proti kriminalite v oblasti kryptomien, čo naznačuje, že môže mať slušné vzťahy s latinskoamerickými regulačnými orgánmi.

Spoločnosť najmä zvýšila svoje zameranie na spoluprácu s regulačnými orgánmi po sérii regulačných preskúmaní a vyšetrovaní zo strany viacerých vládnych agentúr v roku 2021.

Brazília sa javí ako trh s prvotriednymi predpokladmi na ďalší rast, pričom spoločnosť Chainalysis, ktorá sa zaoberá výskumom blockchainu, nedávno zaradila túto krajinu na siedme miesto v správe o globálnom indexe prijatia kryptografických technológií v roku 2022.

Firma zaradila Brazíliu len dve miesta za Spojené štáty a päť miest pred jej latinskoamerický náprotivok Argentínu.

Expanzia spoločnosti Binance

V tomto pre spoločnosť produktívnom týždni spoločnosť Binance v pondelok tiež oznámila, že v rámci svojho globálneho programu školení v oblasti presadzovania práva podpísala memorandum o porozumení s Kazašskou agentúrou pre finančný dohľad.

Na základe memoranda o porozumení bude spoločnosť Binance spolupracovať s miestnou vládou s cieľom pomôcť identifikovať a blokovať digitálne aktíva získané nezákonným spôsobom a používané na pranie príjmov z trestnej činnosti a financovanie terorizmu.

Spoločnosť Binance 29. septembra tiež oznámila, že sa zaregistrovala na novozélandskom ministerstve pre podnikanie, inovácie a zamestnanosť a otvorila v krajine miestne pobočky.

“Nový Zéland je vzrušujúci trh so silnou históriou inovácií v oblasti finančnej technológie,” uviedol CEO Changpeng Zhao .

 

 

 

 

 

https://cointelegraph.com/