Coinbase plánuje zriadiť platformu na obchodovanie s kryptomenami mimo USA

Coinbase plánuje zriadiť platformu na obchodovanie s kryptomenami mimo USA

Ktorý Miner kúpiť? Ako ho napojiť? Čo dokúpiť? Kde dostávam Zisky?

8x Prečo do Ťažby ANI CENT +8x Prečo sa to Oplatí

notee
Cena BTC v októbri 2025?

Oznámený krok prišiel v situácii, keď si mnohí americkí zákonodarcovia a regulačné orgány vzali na mušku kryptografické firmy za ich údajnú úlohu pri zlyhaní troch veľkých bánk.

Coinbase plánuje zriadiť platformu na obchodovanie s kryptomenami mimo USA:

Kryptoburza Coinbase údajne plánuje zriadiť platformu na obchodovanie s kryptomenami mimo Spojených štátov, kde v súčasnosti sídli.

Podľa správy agentúry Bloomberg zo 17. marca Coinbase diskutovala o zriadení platformy mimo USA s niektorými svojimi inštitucionálnymi klientmi. Tento údajný krok prišiel v čase, keď si mnohí americkí zákonodarcovia a regulačné orgány vzali na mušku kryptografické firmy za ich údajnú úlohu pri zlyhaní bánk Silvergate Bank, Silicon Valley Bank a Signature Bank.

Americké regulačné orgány vrátane Komisie pre cenné papiere a burzy v posledných mesiacoch zasahujú proti niektorým kryptografickým spoločnostiam vrátane spoločnosti Kraken za jej služby stávkovania v USA. Spoločnosť Coinbase vydala v marci oznámenie pre používateľov, že jej program stávkovania bude pokračovať aj napriek zásahom a “môže sa skutočne zvýšiť”.

Nový podnik Coinbase by údajne poskytoval služby globálnym klientom, ale zatiaľ nemá potvrdené sídlo. Cointelegraph oslovil Coinbase, ale v čase publikovania nedostal odpoveď.

 

 

 

 

Zdroj: https://cointelegraph.com/