Kalifornský výrobca konope využíva blockchain na monitorovanie svojej zelenej rastilny

Kalifornský výrobca konope využíva blockchain na monitorovanie svojej zelenej rastilny

Ktorý Miner kúpiť? Ako ho napojiť? Čo dokúpiť? Kde dostávam Zisky?

8x Prečo do Ťažby ANI CENT +8x Prečo sa to Oplatí

notee
Cena BTC v októbri 2025?

Klony budú certifikované pomocou inteligentnej zmluvy na blockchaine, aby sa overila ich pravosť a genetický pôvod. Kalifornská konopná škôlka sa obrátila na blockchain a inteligentné kontrakty, aby overila pravosť svojich liečivých rastlín.

Konopná škôlka, známa ako Mendocino Clone Company, bola menovaná v oznámení o partnerstve projektu EMTRI a technologickej firmy Global Compliance Applications z 13. januára.

Bude využívať možnosti blockchainu projektu na certifikáciu všetkých klonov alebo mladých rastlín pomocou certifikátu šarže. Konopné škôlky sú zariadenia, ktoré sa špecializujú na genetiku rastlín, produkujú klony a mladé rastliny a semená na účely veľkoobchodnej distribúcie.

Tento krok umožňuje škôlkam “zdokumentovať počiatočné štádiá cesty konopnej rastliny k tomu, aby sa stala prémiovým produktom pre spotrebiteľov na základe gramáže kvetov,” uviedla.

Certifikát dávky je inteligentný kontrakt, ktorý si vygeneruje každý klon sám. Poskytuje každej detskej rastline vlastný “jedinečný blok identity”, ktorý vytvorila škôlka a ktorý je prepojený s jej blockchainom založeným na Ethereum.

Jeho klienti, medzi ktorých patria komerčné farmy a maloobchodné výdajne, ho môžu použiť na overenie pravosti svojich klonov a ich genetickej línie, dodal. Prvé kolo klonov s dávkovým certifikátom bude k dispozícii od prvého februárového týždňa.

Okrem toho licencovaní pestovatelia, ktorí si zakúpia klony Mendocino, získajú prístup k odmenám v podobe tokenu EMTRI (EMT) a lepším sadzbám za účasť v projekte blockchain.

EMT bol spustený v novembri 2022 s cieľom poskytnúť odmeny pre účastníkov projektu. Tokeny je možné obchodovať na Uniswape za USDC alebo ich stavať na ďalšie výnosy. EMT nie je kótovaný na žiadnej centralizovanej burze ani na platformách s údajmi o kryptografickom trhu, ako je napríklad CoinGecko.

Spoluzakladateľ spoločnosti EMTRI Corp Scott Zarnes sa k tomu vyjadril: “V súčasnosti je v prevádzke spoločnosť EMTRI Corp:

“Tešíme sa, že sme na čele konopného priemyslu a stali sme sa prvými v Spojených štátoch, ktorí takto prijali túto špičkovú technológiu.”

Spojenie kryptomeny s konopou však nie je novým konceptom.

V novembri bol spustený projekt Metaverse s konopnou tematikou s názvom Cannaland, ktorého cieľom je vytvoriť virtuálny svet pre nadšencov konope. V januári 2022 spustil výrobca fajok na zákazku tokenizované bonga, pričom celebrity ako Snoop Dogg a Santana sa chopili NFT.

 

 

 

 

 

https://cointelegraph.com/