Spoločnosť Elrond presúva svoju pozornosť na metaverse

Spoločnosť Elrond presúva svoju pozornosť na metaverse

Ktorý Miner kúpiť? Ako ho napojiť? Čo dokúpiť? Kde dostávam Zisky?

8x Prečo do Ťažby ANI CENT +8x Prečo sa to Oplatí

notee
Cena BTC v októbri 2025?

Vývojár technológie blockchain Elrond oznámil, že sa predefinuje na novú značku so zameraním na metaverse.

Spoločnosť bude postupovať pod novým názvom MultiversX s uvedením troch nových produktov zameraných na metaverse. xFabric, xPortal a xWorlds sú tri nové nástroje, ktoré stoja za rebrandingom a ktorých cieľom je pomôcť tvorcom a používateľom metaverse.

Nástroje zahŕňajú portál metaversa, držiteľa digitálnych aktív, nástroje pre tvorcov a modul nasaditeľného blockchainu.

Beniamin Mincu, generálny riaditeľ spoločnosti MultiversX, sa pre Cointelegraph vyjadril, že nový rebranding bude prínosom pre digitálnu aj fyzickú realitu:

“Teraz sme v pozícii, keď môžeme vytvoriť širšiu cestu k rastu, prijatiu a užitočnosti, a to pre reálny svet aj metaverziu.”

MultiversX tvrdí, že plánuje naďalej stavať na komunite a základoch, ktoré už Elrond Network vytvorila, ako sú existujúce technológie a ekosystém. Mincu povedal, že komunita Elrond vždy podporovala nový vývoj:

“Aby ste vytvorili majstrovské dielo, musíte sa na svet pozerať inak a robiť odvážne ťahy. Komunita vždy ocenila, keď sme urobili obrovské skoky vpred.”

Začiatkom tohto roka Národný inštitút pre výskum a vývoj v oblasti informatiky v rumunskej Bukurešti oznámil, že bude používať blockchain Elrond na vývoj decentralizovaného doménového systému a trhu NFT.

Tento nový obrat smerom k metaversu zo strany spoločnosti Elrond prichádza v čase, keď sa rovnakým smerom presúvajú aj mnohé značky, siete a dokonca aj jednotlivci.

Napriek nedávnym správam o nízkom počte zapojení do metaverse sa spoločnosti naďalej hromadia. Nedávno Meta a Microsoft priniesli do metaversa aplikácie Office 365 a nórska daňová agentúra otvorila kanceláriu v Decentralande, aby oslovila mladšie generácie.

Správa DappRadar za 3. štvrťrok odhalila, že blockchainové hry a metaverzálne projekty spolu získali v období od júla do septembra 1,3 miliardy dolárov v investíciách rizikového kapitálu. Podľa tej istej správy tvorili projekty metaverse infraštruktúry viac ako 36 % investícií za tento štvrťrok.

Vývojári v celom priestore Web3 tiež zvýšili svoju metaverse hru s novými technológiami s cieľom vytvoriť lepšie digitálne prostredie pre používateľov.






https://cointelegraph.com/