ASIC Antminer AL1 (15,6 TH/s) – Zarábajte najvyššie zisky na trhu

ASIC Antminer AL1 (15,6 TH/s) – Zarábajte najvyššie zisky na trhu

Ktorý Miner kúpiť? Ako ho napojiť? Čo dokúpiť? Kde dostávam Zisky?

8x Prečo do Ťažby ANI CENT +8x Prečo sa to Oplatí

notee
Cena BTC v októbri 2025?

Alephium (ALPH) je blockchainová platforma vrstvy 1 navrhnutá tak, aby riešila obmedzenia existujúcich blockchainových technológií. Využíva inovatívne riešenia, ako je sharding, Proof of Less Work (PoLW) a vlastný virtuálny stroj na dosiahnutie škálovateľnosti, bezpečnosti a decentralizácie. Pre minerov je zaujímavá tým, že ide o jednu z najziskovejších kryptomien na ťažbu v súčasnosti. 

Čo je Alephium?

Alephium (ALPH) je inovatívna kryptomena zameraná na poskytovanie zvýšenej škálovateľnosti a bezpečnosti prostredníctvom technológie sharding. Kombináciou výhod riedkych blockchainov a dôkazu o práci umožňuje Alephium rýchle a bezpečné transakcie pri zachovaní robustnej decentralizácie.

Alephium umožňuje vývojárom sústrediť sa na to, na čom záleží, pričom podporuje úplne nové možnosti pre inteligentné zmluvy, decentralizované aplikácie a tokeny. Funguje na Proof Of less Work, ktorý je jednoduchý, konzistentný a robustný konsenzuálny mechanizmus na dosiahnutie decentralizácie pri znížení spotreby energie o viac ako 87 % v porovnaní s klasickým Proof of Work. V systéme Alephium môže ktokoľvek spustiť úplný uzol a overiť údaje v reťazci.

Alephium je postavené na novom algoritme sharding s názvom BlockFlow. Využíva stavový model UTXO a dátovú štruktúru DAG na poskytovanie efektívneho a praktického shardingu. To umožňuje Alephiu natívne podporovať viac ako 10 000 transakcií za sekundu pri zachovaní bezproblémového jednoreťazcového používateľského zážitku.

Antminer AL1 je v súčasnosti najziskovejší ASIC

V čase písania je najziskovejšie ťažobné zariadenie kryptomeny Alephium Bitmain Antiminer AL1 (15,6 Th). Podľa údajov Asicminervalue dosahuje priemerný denný výnos 235,41 dolárov a bol uvedený na trh len v júli 2024, takže ide o úplnú novinku. Spoločnosť Bitmain plánuje v septembri 2024 uviesť na trh Antminer AL1 Pro (16,6 Th) s ešte vyšším výkonom a väčším denným výnosom.

Antminer AL1 (15,6 Th) si môžete zakúpiť už dnes na stránke Akoťažiťkryptomeny.sk na tomto odkaze.

Cena kryptomeny ALPH má za sebou extrémny rast. Od októbra 2023 do februára 2024 cena stúpla o 3 600 %. Odvtedy viac menej klesala, no trend sa opäť v polovici júla obrátil. Je preto vysoká pravdepodobnosť, že nárast ceny podporí ešte vyššiu dennú ziskovosť pri ťažbe.