ASIC Antminer KS5 Pro (21 TH/s) – najlepšia voľba pre ťažbu Kaspy

ASIC Antminer KS5 Pro (21 TH/s) – najlepšia voľba pre ťažbu Kaspy

Ktorý Miner kúpiť? Ako ho napojiť? Čo dokúpiť? Kde dostávam Zisky?

8x Prečo do Ťažby ANI CENT +8x Prečo sa to Oplatí

notee
Cena BTC v októbri 2025?

Antminer KS5 je vysoko výkonný ťažobný stroj navrhnutý tak, aby vynikal pri ťažbe pomocou algoritmu KHeavyHash. Vďaka pôsobivému hashovaciemu výkonu 21 terahashov za sekundu (20-21Th/s) a spotrebe energie 3150 W poskytuje tento miner výnimočnú účinnosť a výkon.

Antminer KS5 je momentálne najlepšia voľba pre ťažbu Kaspy

Antminer KS5 (20-21Th) vybavený pokročilými čipmi ASIC ponúka impozantnú hashovaciu silu 20-21 terahashov za sekundu (20-21Th/s). S takouto významnou schopnosťou spracovania môžete ťažiť kryptomeny pomocou algoritmu KHeavyHash s vysokou rýchlosťou a efektívnosťou. Je navrhnutý tak, aby maximalizoval potenciál algoritmu KHeavyHash. Využitím tohto algoritmu môžete efektívne ťažiť kryptomeny a prispieť k rastu a bezpečnosti siete.

Miner taktiež nezabúda na dôležitosť energetickej efektívnosti v minerských operáciách. Antminer KS5 (21Th) je navrhnutý tak, aby poskytoval optimálny výkon pri udržaní spotreby energie na efektívnej úrovni. So spotrebou energie 3150W môžete ťažiť s istotou a zároveň minimalizovať náklady na energiu.

Antminer KS5 (20-21Th) je skonštruovaný tak, aby odolal požiadavkám nepretržitej ťažby. Taktiež vykazuje vynikajúcu spoľahlivosť a odolnosť. Každá jednotka prechádza prísnym testovaním, aby sa zabezpečilo, že bude poskytovať konzistentný výkon v náročných podmienkach. Ide o vylepšenú verziu Antminer KS3 (21Th), ktorá poskytuje stabilné a dlhotrvajúce riešenie ťažby.

Kúpte si Antminer KS5 pred ďalším rastom Kaspy

Na stránke Akoťažiťkryptomeny.sk môžete toto ťažobné zariadenie zakúpiť už dnes na tomto odkaze.  Môžete si u nás prezrieť aj kalkuláciu výnosov a návratnosti. Antminer KS5 je jeden z najlepších minerov čo sa týka návratnosti investície. 

Ďalšou výhodou je samotná kryptomena Kaspa. Jej cena od januára 2023 stúpla o neuveriteľných 3 236 %. Takže je dosť pravdepodobné, že návratnosť sa pri investícii ešte urýchli, pretože trh kryptomien pravdepodobne bude najbližší rok stúpať. Je ale potrebné konať čo najskôr, pretože s rastúcou cenou kryptomeny sa môžu zvýšiť ceny minerov.

Kaspa je blockchain, ktorého cieľom je vyvážiť rýchlosť transakcií a bezpečnosť. Kaspa je kryptomena založená na Proof of Work (PoW) a protokole GHOSTDAG. Zovšeobecnenie konsenzu umožňuje bezpečnú prevádzku pri zachovaní veľmi vysokej rýchlosti blokovania (v súčasnosti jeden blok za sekundu, cieľ je 10) a nepatrné časy potvrdenia. Ide o najrýchlejšiu open-source decentralizovanú a plne škálovateľnú vrstvu úrovne 1.