ASIC DragonBall A11 (3,2 TH/s) – ekonomická ťažba Alephium

ASIC DragonBall A11 (3,2 TH/s) – ekonomická ťažba Alephium

Ktorý Miner kúpiť? Ako ho napojiť? Čo dokúpiť? Kde dostávam Zisky?

8x Prečo do Ťažby ANI CENT +8x Prečo sa to Oplatí

notee
Cena BTC v októbri 2025?

Predstavujeme vám ťažobné zariadenie ASIC DragonBall A11 (3,2 TH/s) od výrobcu DragonBall s výkonom 3,2 TH/s, spotrebou 2 300 W/h a predpokladanou životnosťou 4 až 6 rokov. Vďaka tomuto zariadeniu dokážete ťažiť kryptomenu Alephium, ktorej cena za posledný rok výrazne stúpla a prekonala očakávania investorov.

Čo je Alephium?

Alephium (ALPH) je blockchainová platforma navrhnutá tak, aby riešila nedostatky existujúcich blockchainových technológií. Využíva inovatívne riešenia na poskytovanie škálovateľnosti, bezpečnosti a decentralizácie pre decentralizované aplikácie (dApps). Alephium je ideálnou blockchainovou platformou pre vývojárov, ktorú môžu využiť na vytváranie aplikácií.

Alephium umožňuje vývojárom a jednotlivcom vytvárať vysokovýkonné, dostupné a energeticky efektívne decentralizované aplikácie a inteligentné zmluvy. Používatelia môžu začať túto kryptomenu ťažiť, aby prispeli k bezpečnosti siete a získali odmeny v tokene ALPH. A jedným z takýchto zariadení je aj ASIC DragonBall A11.

ASIC DragonBall A11

Ak ťažíte ALPH, zúčastňujete sa mechanizmu Proof Of less Work, ktorý znižuje spotrebu energie o viac ako 87 % v porovnaní s klasickým Proof of Work. Preto je o zariadenia ako ASIC DragonBall A11 taký veľký záujem. Ide o dostupnejšie zariadenie určené na ťažbu ALPH, keďže jeho cena je na úrovni 11 300 eur. Pre porovnanie, výkonnejší Antminer AL1 s výkonom až 15,6 TH/s stojí 34 400 eur.

ASIC DragonBall A11 si môžete kúpiť na našej stránke na tomto odkaze. Taktiež si tam môžete prezrieť kalkuláciu odhadovanej návratnosti. Tento miner je jeden z najziskovejších na trhu. Taktiež poskytuje rýchlu návratnosť investície, čo z neho robí lákavú a výhodnú investíciu. S týmto minerom okrem ALPH môžete ťažiť aj kryptomenu RXD.

Ako môžete vidieť na grafe vyššie, cena tokenu ALPH je na vzostupnej trajektórii. Na prelome rokov 2023 a 2024 došlo k cenovému nárastu o extrémnych 1 900 % len za 100 dní. Odvtedy trh kryptomien klesol, no trend sa opäť obracia. Avšak pokles ceny tokenu zabezpečil cenovo dostupnejšie minere. Takže máte možnosť nakúpiť za lacnejšie, kým cena ALPH znovu nezačne rásť.