Bybit sa pripája ku burzám, ktoré ponúkajú kryptografické pôžičky

Bybit sa pripája ku burzám, ktoré ponúkajú kryptografické pôžičky

Ktorý Miner kúpiť? Ako ho napojiť? Čo dokúpiť? Kde dostávam Zisky?

8x Prečo do Ťažby ANI CENT +8x Prečo sa to Oplatí

notee
Cena BTC v októbri 2025?

Dubajská kryptoburza Bybit zavádza službu požičiavania kryptomien a pripája sa tak k hŕstke veľkých búrz, ktoré ponúkajú úročené pôžičky. Kryptoburza Bybit je najnovšou veľkou platformou, ktorá zavádza vlastnú službu požičiavania kryptomien pre používateľov.

Burza so sídlom v Dubaji oznámila spustenie služby 2. mája a poskytuje výplatu úrokov používateľom, ktorí si uložia kryptomenu prostredníctvom novej ponuky platformy. O službe sa hovorí, že vypláca hodinové úrokové platby z pôžičkových fondov, pričom veritelia môžu ukladať a vyplácať požičané kryptomenové tokeny bez obdobia blokovania.

Medzitým si dlžníci na burze Bybit môžu brať pôžičky, aby využili finančné prostriedky na rôzne obchodné možnosti na platforme. Na zabezpečenie investícií veriteľov musia dlžníci vložiť rovnaký alebo väčší objem záložných aktív vo vzťahu k výške pôžičky.

Vo vyhlásení generálneho riaditeľa a spoluzakladateľa burzy Bybit Bena Zhoua bol načrtnutý zámer kryptografickej burzy ponúknuť používateľom prostriedky na generovanie výnosov. Pokročilí obchodníci môžu získať prístup ku kapitálu od veriteľov na pokročilejšie možnosti obchodovania na burze.

Bybit je najnovšou veľkou kryptoburzou, ktorá ponúka službu požičiavania kryptomien. Binance poskytuje niekoľko služieb, ktoré umožňujú používateľom získať úroky z uložených aktív v kryptomenách.

KuCoin tiež ponúka službu požičiavania na širokú škálu tokenov. OKX ponúka používateľom pôžičku, ktorá im umožňuje požičať si finančné prostriedky na uložené tokeny, ale neumožňuje požičiavanie používateľom na svojej výmennej platforme.

Kryptomenová burza Coinbase so sídlom v Spojených štátoch upustila od plánov spustiť vlastnú službu požičiavania v septembri 2021 po prísnom varovaní zo strany americkej Komisie pre cenné papiere a burzy. Americký regulačný orgán považoval ponuku za cenný papier, pričom Coinbase sľubovala 4 % ročný výnos z USD Coin Kraken sa tiež dostala do konfliktu s prekročením regulačných hraníc v USA, čo nakoniec viedlo k urovnaniu sporu s SEC vo výške 30 miliónov USD v súvislosti s prevádzkou jej programu stávkovania kryptoaktív ako služby vo februári 2023.

Zatiaľ čo len niekoľko veľkých kryptomenových búrz ponúka služby požičiavania na mieru, priestor decentralizovaného financovania (DeFi) predstavuje pre používateľov kryptomien nespočetné množstvo možností, ako získať úrok z požičaných digitálnych aktív.

 

 

 

 

 

Zdroj: https://cointelegraph.com/