Poskytovateľ hardwerovej peňaženky Ledger uvádza na trh krypto debetnú kartu

Poskytovateľ hardwerovej peňaženky Ledger uvádza na trh krypto debetnú kartu

Ktorý Miner kúpiť? Ako ho napojiť? Čo dokúpiť? Kde dostávam Zisky?

8x Prečo do Ťažby ANI CENT +8x Prečo sa to Oplatí

notee
Cena BTC v októbri 2025?

Poskytovateľ kryptomenovej peňaženky a infraštruktúry Ledger debutoval s novou debetnou kartou, ktorá používateľom umožňuje nakupovať tovar a služby pomocou ich digitálnych aktív, čo potenciálne otvára dvere širšiemu prijatiu krypto platobných služieb.

Karta Crypto Life, známa aj ako „CL“, bola predstavená vo štvrtok na Ledgerovej polročnej konferencii. Debetná karta je prepojená s Ledger Live, počítačovou a mobilnou aplikáciou, ktorá umožňuje používateľom Ledger nakupovať, vymieňať a vkladať kryptomeny. CL karta podporuje niekoľko kryptomien, vrátane Bitcoinu (BTC), Etheru (ETH) a stablecoinov USD Coin (USDC) a Tether (USDT).

Držitelia kariet majú možnosť okamžite previesť svoje kryptomeny na fiat za účelom míňania, ako aj získania úverovej linky pomocou svojich digitálnych aktív ako kolaterálu. Druhá možnosť dáva držiteľom kariet možnosť používať svoju debetnú kartu bez toho, aby museli predať svoje kryptomeny. Používatelia môžu tiež vložiť svoje výplatné pásky a vybrať si, aké percento zo svojich príjmov chcú previesť na BTC a ETH.

Spustenie karty CL je naplánované na prvý štvrťrok 2022 pre používateľov v Spojenom kráľovstve, Francúzsku a Nemecku, po ktorom bude nasledovať v druhom štvrťroku v Spojených štátoch.

Vpád Ledgeru na trh s debetnými kartami nasleduje po strategickom prechode na trh decentralizovaných financií alebo DeFi. Spoločnosť, ktorá je známa svojimi hardvérovými peňaženkami Ledger Nano S a Nano X, uzavrela v júni tohto roku kolo súkromného financovania v hodnote 380 miliónov dolárov, čím sa jej celková hodnota zvýšila na 1,5 miliardy dolárov.

Platby sú veľmi propagovaným, ale nedostatočne využívaným prípadom použitia krypto ekonomiky. Zdá sa však, že sa to teraz pomaly mení, keď veľkí hráči ako Mastercard vstúpili do prostredia krypto platieb. Medzitým poskytovateľ kryptoplatieb BitPay nedávno uzavrel partnerstvo s rozšírením prehliadača a peňaženky MetaMask s cieľom poskytnúť platobnú bránu desiatkam miliónov nových používateľov.





Zdroj: https://cointelegraph.com/