Bitwise spúšťa indexový fond NFT pre akreditovaných investorov

Bitwise spúšťa indexový fond NFT pre akreditovaných investorov

Ktorý Miner kúpiť? Ako ho napojiť? Čo dokúpiť? Kde dostávam Zisky?

8x Prečo do Ťažby ANI CENT +8x Prečo sa to Oplatí

notee
Cena BTC v októbri 2025?

Akreditovaní investori môžu teraz investovať do niektorých z najhodnotnejších svetových nezameniteľných tokenov a umeleckých zbierok prostredníctvom indexového fondu Bitwise Blue-Chip NFT.

V snahe demokratizovať prístup k nezameniteľným tokenom, umeleckým zbierkam a iným digitálnym aktívam, ktoré majú hodnotu pre široké masy, Bitwise Asset Management spustila 16. decembra svoj nový indexový fond.

Podľa oznámenia je Bitwise Blue-Chip NFT Index Fund navrhnutý tak, aby umožnil akreditovaným investorom investovať do veľkých nezameniteľných tokenov a umeleckých zbierok.

Odvetvie NFT explodovalo v roku 2021. Maloobchodníci na celom svete nakúpili CryptoPunks (je nezameniteľná zbierka tokenov) v hodnote miliónov dolárov, čím prilákali inštitucionálnych a akreditovaných investorov. V treťom štvrťroku 2021 objemy obchodov NFT po prvýkrát prekročili 10 miliárd USD.

Kryptofirma uviedla, že Bitwise Blue-Chip NFT Index Fund je teraz k dispozícii kvalifikovaným investorom na upisovanie súkromného umiestnenia. Minimálna investícia je stanovená na 25 000 USD. Keď hovoril o novom vývoji, CIO spoločnosti Bitwise Matt Hougan uviedol, že:

„Nové hranice v umení sú zriedkavé. Úplne nové umelecké médiá sú ešte zriedkavejšie,“ povedal CIO Bitwise Matt Hougan a dodal, že NFT sa objavili ako prvé digitálne natívne médium pre vlastníctvo umenia a zberateľských predmetov, „s obrovským potenciálom pre význam, hodnotu a využitie v našom čoraz digitálnom svete.“

Bitwise spustil v roku 2021 niekoľko nových krypto produktov, aby uspokojil rastúci dopyt v dôsledku rýchlo sa meniaceho odvetvia digitálnych aktív. Spoločnosť oznámila debut svojho fondu Crypto Industry Innovators burzovo obchodovaného fondu (ETF) v máji 2021.

V júli veľkí americkí inštitucionálni investori prispeli 70 miliónmi dolárov správcovi kryptoindexového fondu s cieľom posilniť jeho súvahu a zdvojnásobiť počet zamestnancov.




Zdroj: https://cointelegraph.com/