Cristiano Ronaldo dostane futbalových fanúšikov do Webu 3.0 vďaka partnerstvu s Binance

Cristiano Ronaldo dostane futbalových fanúšikov do Webu 3.0 vďaka partnerstvu s Binance

Ktorý Miner je najlepší? A ktoré nekupovať? Ako ho napojiť? Čo treba dokúpiť? Aký Internet treba? Čo hluk / chladenie? Kde dostávam zisky? Oplatí sa to vôbec?

8x Prečo do Ťažby ANI CENT +8x Prečo sa to Oplatí

Cenník Minerov

notee
Cena BTC v októbri 2025?

Cristiano Ronaldo uviedol, že myšlienka priniesť fanúšikom nové zážitky prostredníctvom NFT je niečo, čoho chce byť súčasťou.

Futbalová superhviezda Cristiano Ronaldo podpísal exkluzívne viacročné partnerstvo s kryptoburzou Binance v oblasti nonfungible tokenov (NFT). Cieľom spolupráce je predstaviť futbalovým fanúšikom ekosystém Web3 prostredníctvom globálnych kampaní NFT. 

V oznámení zaslanom Cointelegraph Binance uviedla, že dohoda zahŕňa vytvorenie série kolekcií NFT s Ronaldom. Tie sa budú predávať výlučne na platforme Binance NFT, pričom prvá kolekcia vyjde ešte tento rok.

Changpeng Zhao, generálny riaditeľ a zakladateľ spoločnosti Binance, ocenil Ronaldove úspechy vo futbale a spomenul, že športovec “prekročil hranice športu a stal sa ikonou vo viacerých odvetviach”. Zhao tiež uviedol, že: “Ronaldo sa stal jedným z najlepších hráčov na svete:

“Vďaka svojej autenticite, talentu a charitatívnej činnosti si vytvoril jednu z najoddanejších fanúšikovských základní na svete.”

Zhao dodal, že tím Binance je nadšený, že môže Ronaldovým fanúšikom poskytnúť “exkluzívne príležitosti na zapojenie sa do kontaktu s Ronaldom”, keďže vlastnia kúsky z kolekcií NFT. Futbalová superhviezda sa medzitým vyjadrila aj k nadchádzajúcim dropom NFT a uviedla, že fanúšikovia sa z nich určite potešia. Ronaldo to tiež vysvetlil: 

“Môj vzťah s fanúšikmi je pre mňa veľmi dôležitý, takže myšlienka priniesť bezprecedentné zážitky a prístup prostredníctvom tejto platformy NFT je niečo, čoho som chcel byť súčasťou.”

Už v marci bol Ronaldo za svoje úspechy v športe ocenený kryptomenami. Futbalová hviezda dostala JUV tokeny, oficiálny fanúšikovský token Juventusu F.C., za každý gól v seniorskej kariére, ktorý strelil. 

Napriek súčasnej kryptozime sa generálny riaditeľ spoločnosti Binance začiatkom júna vyjadril pozitívne. Zhao s dôverou poznamenal, že je to jeho tretia kryptozima a druhé stretnutie spoločnosti Binance s takouto situáciou na trhu, čo naznačuje, že tím vie, ako sa orientovať na medveďom trhu. Okrem toho generálny riaditeľ spoločnosti Binance uviedol, že to využijú ako príležitosť na nábor špičkových talentov, ktoré sú v tomto období k dispozícii.

 



https://cointelegraph.com/