Kaspa útočí na historické maximum. Mineri sa radujú

Kaspa útočí na historické maximum. Mineri sa radujú

Ktorý Miner kúpiť? Ako ho napojiť? Čo dokúpiť? Kde dostávam Zisky?

8x Prečo do Ťažby ANI CENT +8x Prečo sa to Oplatí

notee
Cena BTC v októbri 2025?

Analýza cien Kaspa potvrdzuje začiatok udržateľného vzostupného trendu kryptomeny, ktorá nedávno zaznamenala pozoruhodný rast a jej hodnota sa výrazne zvýšila, uvádza správa Coingape. U rastúcej ceny tokenu KAS majú samozrejme radosť najmä mineri, ktorí túto kryptomenu ťažia, keďže sa zvyšujú príjmy z ťažby. 

Kaspa výrazne stúpa

Cena Kaspa sa v čase písania obchoduje na cene 0,178 dolára a delí ju iba 11 % od dosiahnutia historického maxima, ktoré sa sformovalo len nedávno. Podľa údajov z CoinMarketCap sa trhová kapitalizácia Kaspa tiež zvýšila na 4,3 miliardy dolárov, čo ju radí na 25. miesto medzi kryptomenami. Denný objem obchodov dosahuje 38 miliónov dolárov, čo naznačuje zvýšený záujem investorov a aktivitu na trhu. 

Toto zvýšenie prichádza uprostred širšieho oživenia trhu, čo poukazuje na odolnosť Kaspy a rastúcu dôveru investorov v jej dlhodobý potenciál. Za posledný mesiac cena Kaspa výrazne vzrástla o 12 %, čo vyvrcholilo dosiahnutím historického maxima 0,1976 USD len nedávno.

Po tomto vrchole tesne nasleduje obdobie volatility, pričom minca za posledných 24 hodín osciluje medzi minimom 0,1689 dolárov a maximom 0,1818 dolárov. Od svojho historického minima v júni 2022 sa KAS pozoruhodne zvýšil o viac ako 10 567 %, čo odráža rastúci záujem investorov.

Záujem investorov vrcholí, pretože KAS sa blíži k rekordným hodnotám

Keď sa pozrieme na týždenný graf, nakupujúci vytvorili solídny vzor oživenia, ktorý posunul cenu nad niekoľko kľúčových úrovní odporu. Táto vzostupná dynamika naznačuje, že investori získavajú dôveru v potenciál mince pre ďalšie zisky. 

Cena KAS zaznamenala v rovnakom období 10% nárast, pričom sa obchodovala v rozmedzí od 0,16 do 0,18 dolára, čo naznačuje silnú podporu. Tento obchodný rozsah zdôrazňuje kľúčovú fázu, v ktorej by sa KAS mohol buď konsolidovať na týchto úrovniach, alebo sa pokúsiť preraziť vyššie pri trvalom nákupnom záujme.