Stretnite sa s nami na najväčšej konferencii CryptoVestiBull už 14. septembra

Stretnite sa s nami na najväčšej konferencii CryptoVestiBull už 14. septembra

Ktorý Miner kúpiť? Ako ho napojiť? Čo dokúpiť? Kde dostávam Zisky?

8x Prečo do Ťažby ANI CENT +8x Prečo sa to Oplatí

notee
Cena BTC v októbri 2025?

Už zajtra 14. septembra sa v Žiline bude konať najväčšia slovenská krypto konferencia, ktorá nesie názov CryptoVestiBull 2024. A keďže projekt Ako ťažiť kryptomeny je zlatým sponzorom, je samozrejmosťou, nás tam môžete stretnúť. Témy konferencie budú naozaj rozmanité a máte sa na čo tešiť. Taktiež sa dozviete mnoho informácií nie len zo sveta ťažby kryptomien.

Čo sa na konferencii dozviete?

Hlavnou témou bude ako inak Bitcoin a kryptomeny. Dôležitou súčasťou konferencie bude prednáška o zdaňovaní kryptomien na Slovensku, o globálnom finančnom systéme a taktiež aj o ekonomike všeobecne. Svoj priestor dostanú aj témy ako umelá inteligencietrading kryptomien. Diskusie budú prebiehať aj na tému krypto zákonov, ktoré sa týkajú Bitcoinu a ďalších kryptomien.

Reč príde aj na komodity ako napríklad zlato a nezabúdajme na decentralizované financie (DeFi), NFT (nezameniteľné tokeny), metaverzum, Web 3.0airdropy. Rozoberať sa bude regulačný rámec MiCACBDC (digitálne meny centrálnych bánk). Takže ako môžete vidieť, na konferencii bude pokrytá každá oblasť kryptomien.

Kde budeme s našim stánkom?

Na oficiálnej stránke si viete pozrieť harmonogram, mapu priestorov, zoznam speakerov a mnoho ďalšieho. Na obrázku nižšie môžete vidieť mapu areálu a taktiež sme pre vás zvýraznili miesto, kde budeme s našim stánkom. Môžete sa nás spýtať na najnovšie trendy v oblasti ťažby kryptomien a tiež na vlastné oči vidieť ťažobné zariadenia, ktoré ponúkame.

Svoj priestor v diskusii na tému ťažba kryptomien dostane aj projekt Ako ťažiť kryptomeny. Vo veľkej sále bude diskutovať Dominik Džamba v panelovej diskusii o 16:30.

V neposlednom rade je dôležité spomenúť aj cenu za lístky. Pri kúpe vstupenky za Bitcoin Lightning Network (BTC LN) dokonca získate zľavu až 21%. Môžete si vybrať spomedzi nasledujúcich lístkov:

·        Crab – 19,98 €

·        Shark – 49,98 €

·        Whale – 99,98 €

Cieľom konferencie je priniesť fanúšikom Bitcoinu a kryptomien konferenciu o tejto téme a aj o oblastiach, s ktorými kryptomenami priamo súvisia. Konferencia je vhodná pre začiatočníkov, ale aj pokročilých. Preto neváhajte a príďte sa pozrieť na CryptoVestiBull 2024.