Argentínska futbalová liga získala po triumfe na majstrovstvách sveta metaverse partnerstvo

Argentínska futbalová liga získala po triumfe na majstrovstvách sveta metaverse partnerstvo

Ktorý Miner kúpiť? Ako ho napojiť? Čo dokúpiť? Kde dostávam Zisky?

8x Prečo do Ťažby ANI CENT +8x Prečo sa to Oplatí

notee
Cena BTC v októbri 2025?

Argentínsky futbalový zväz nadviazal spoluprácu s metaverse platformou Upland po víťazstve národného tímu na majstrovstvách sveta v Katare.

Triumf Argentíny na majstrovstvách sveta v Katare už prináša ovocie pre jej národný futbalový zväz prostredníctvom nového metaverse partnerstva.

Profesionálna futbalová liga krajiny uskutoční prvý vstup do metaversa spoločnosti Upland prostredníctvom oficiálnej licenčnej dohody medzi Argentínskou futbalovou asociáciou (AFA) a firmou so sídlom v Silicon Valley.

Na základe tejto dohody AFA prenesie Liga Profesional de Fútbol (LPF) do platformy metaverse spoločnosti Upland, čím sa podporí zapojenie fanúšikov medzi argentínskymi futbalovými fanúšikmi, tímami a hráčmi. 

Gamifikované príležitosti majú zahŕňať rôzne argentínske futbalové digitálne zberateľské predmety vrátane tímov, klubov, hráčov, vstupeniek, zaujímavostí zo zápasov, historických momentov a ďalších exkluzívnych ponúk.

Partnerstvo predstavuje pre spoločnosť Upland aj prvú spoluprácu, keďže ponúka exkluzívne vlastníctvo vrcholných videí s momentmi zo zápasov LPF. Predaj rôznych nefutbalových tokenov (NFT) má argentínskej najvyššej lige poskytnúť nový zdroj príjmov, keďže používatelia kupujú, predávajú a obchodujú s licencovanými digitálnymi aktívami.

Upland tiež poskytne používateľom možnosť založiť virtuálne podniky na ďalší predaj digitálnych zberateľských predmetov LPF v používateľmi vlastnených a prevádzkovaných obchodoch umiestnených na virtuálnych pozemkoch. Platforma metaverse mapuje digitálnu verziu sveta, ktorá má ponúkať digitálne vlastníctvo pozemkov, tvorbu aktív a virtuálnu ekonomiku.

Dohoda s Argentínskou futbalovou asociáciou nadväzuje na partnerstvá spoločnosti Upland s portugalským prvoligovým klubom FC Porto, ako aj so samotnou FIFA. V rámci poslednej menovanej dohody spoločnosť Upland ponúkla licencované digitálne zberateľské predmety pre majstrovstvá sveta 2022 v Katare, ktoré zahŕňali zaujímavosti z nedávno skončeného turnaja.

Svet športu, kryptomien a blockchainu sa v posledných rokoch čoraz viac prelína. Formula 1 podala v auguste 2022 ochranné známky na tovary a služby poháňané NFT a kryptomenami, zatiaľ čo tímy ako McLaren a Red Bull Racing v tejto sezóne preskúmali vlastné ponuky Web3 a NFT. 

Medzitým platforma fanúšikovských tokenov Socios pokračovala v tomto roku v raste napriek náročným trhovým podmienkam. Kryptomenová burza OKX tiež rozšírila svoje marketingové úsilie a uzavrela sponzorskú zmluvu s aktuálnym majstrom anglickej Premier League Manchestrom City v roku 2022.

Kapitán Portugalska Cristiano Ronaldo sa tiež pripojil k svetu Web3 prostredníctvom exkluzívneho partnerstva s Binance na zavedenie série zbierok NFT v rámci viacročnej dohody. 

 

 

 

 

 

 

 

https://cointelegraph.com/