Binance.US umožňuje bezplatné vytvorenie domény Web3 pre amerických používateľov

Binance.US umožňuje bezplatné vytvorenie domény Web3 pre amerických používateľov

Ktorý Miner kúpiť? Ako ho napojiť? Čo dokúpiť? Kde dostávam Zisky?

8x Prečo do Ťažby ANI CENT +8x Prečo sa to Oplatí

notee
Cena BTC v októbri 2025?

Binance so sídlom v Spojených štátoch majú teraz možnosť vytvárať domény Web3, ktoré slúžia ako digitálne identity, v rámci nového partnerstva so spoločnosťou Unstoppable Domains.

Používatelia Binance.US si budú môcť čoskoro zriadiť decentralizované domény, ktoré budú slúžiť ako digitálne identity v celom ekosystéme Web3 vďaka novému partnerstvu so spoločnosťou Unstoppable Domain

Nová ponuka umožní používateľom mincovať domény “.BinanceUS”, ktoré používateľom poskytnú ľahko zrozumiteľné názvy pre peňaženky s kryptomenami na nákup, predaj a prevod kryptomien v aplikácii Binance.US. Tieto jedinečné domény zároveň slúžia ako digitálna identita v kompatibilných službách, aplikáciách a platformách Web3.

Binance.US a Unstoppable Domains oznámili spustenie služby 26. apríla a do prevádzky bude uvedená v máji. Domény Binance.US sa razia na blockchaine Polygon, ktorý umožňuje generovanie decentralizovaných domén bez poplatkov za plyn alebo nákladov na obnovenie.

Partnerstvo tiež umožní používateľom Unstoppable Domains používať Binance.US na výber kryptomien na rôzne adresy Unstoppable Domains, medzi ktoré patria domény .crypto, .nft a .x.

Vo vyhlásení viceprezidentky pre obchodný rozvoj spoločnosti Binance.US Nandini Maheshwari, ktoré poskytla portálu Cointelegraph, sa ako kľúčový faktor partnerstva so spoločnosťami Unstoppable a Polygon zdôrazňuje poskytovanie vlastníctva digitálnej identity:

“Zvyšovanie dostupnosti Web3 pri zachovaní bezpečného a chráneného ekosystému pre zákazníkov je základom poslania Binance.US.

Spoločnosť Unstoppable Domains bude zodpovedná za úschovu všetkých domén .BinanceUS, ktoré možno vytvoriť len prostredníctvom aplikácie Binance.US. 

Poskytovateľ decentralizovaných doménových služieb v uplynulom roku spolupracoval s viacerými spoločnosťami z oblasti Web3, blockchainu a kryptomien. Patrí medzi ne aj partnerstvo so spoločnosťou Polygon, ktorá poskytuje možnosť razenia domén “.polygon” Web3. Spoločnosť Unstoppable tiež v novembri poskytla používateľom decentralizovaných financií (DeFi) siete 1inch možnosť posielať kryptomeny na adresy domén Web3.

Domény Unstoppable a Ethereum Name Service (ENS) zaznamenali prudký nárast počtu používateľov do roku 2022 a 2023, keďže dopyt po službách Web3 neustále rastie. Americká kryptomenová burza Coinbase sa v septembri 2022 stala partnerom decentralizovaných doménových mien a poskytla používateľom používateľské mená free.cb.id, ako napríklad “cointelegraph.cb.id”, ktoré nahradili alfanumerické adresy kryptomenových peňaženiek.

 

 

 

 

 

Zdroj: https://cointelegraph.com/