Dogecoin Foundation oznamuje nový fond pre vývojárov základných produktov

Dogecoin Foundation oznamuje nový fond pre vývojárov základných produktov

Ktorý Miner kúpiť? Ako ho napojiť? Čo dokúpiť? Kde dostávam Zisky?

8x Prečo do Ťažby ANI CENT +8x Prečo sa to Oplatí

notee
Cena BTC v októbri 2025?

Nadácia Dogecoin Foundation vyčlenila na rozvoj ekosystému 5 miliónov DOGE, čo je v čase písania tohto článku približne 360 000 USD.

Nadácia Dogecoin Foundation oznámila nový fond pre vývojárov jadra Dogecoin s cieľom ďalej podporovať ekosystém Dogecoin v novom roku. 

Podľa nadácie Dogecoin bude fond uložený v novej peňaženke s viacerými podpismi, ktorú spravujú jej členovia, a potrebuje tri z piatich podpisov od vývojárov Dogecoin Core chromatic, Marshall Hayner, Michi Lumin, Patrick Lodder a Ross Nicoll. Títo správcovia nebudú mať okrem riadenia uvoľňovania žiadne práva na prostriedky. Napísal to tím:

“Z DOGE uložených v tejto peňaženke sa budú vyplácať odmeny vývojárom Dogecoin Core za prácu na všetkých príspevkoch, bez ohľadu na to, aké veľké alebo malé sú.”

Za každé vydanie Dogecoin Core bude 500 000 DOGE rozdelených medzi vývojárov, ktorí prispeli k vydaniu. Aby sa zabezpečila transparentnosť, tím zverejnil adresu peňaženky, v ktorej sa fond nachádza. Tím Dogecoin Core bude tiež zverejňovať blogové príspevky o všetkých vydaniach a správcovia ich budú oznamovať prostredníctvom kanálov sociálnych médií.

Vývojári Dogecoinu medzitým nedávno popreli fámy, že sieť okamžite prechádza na konsenzuálny mechanizmus proof-of-stake (PoS). Vývojári objasnili, že plánujú zverejniť iba návrh na túto otázku. Lumin, jeden z inžinierov, pokarhal influencerov, ktorí túto fámu rozšírili, a povedal, že nemajú “interné informácie” o Dogecoine.

Dogecoin sa 16. septembra stal druhou najväčšou kryptomenou typu proof-of-work (PoW). Aktualizácia prišla po tom, ako sieť Ethereum prešla na konsenzus PoS. Kvôli nedávnemu posunu sa niektorí domnievajú, že Bitcoin by mal ospravedlniť svoj konsenzus PoW. Generálny riaditeľ spoločnosti Labrys Lachlan Feeney pre Cointelegraph povedal, že “tlak je na to”, aby Bitcoin dlhodobo odôvodnil systém PoW. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://cointelegraph.com/