Spoločnosť Dragonfly Capital získala 650 miliónov dolárov v treťom kole financovania

Spoločnosť Dragonfly Capital získala 650 miliónov dolárov v treťom kole financovania

Ktorý Miner kúpiť? Ako ho napojiť? Čo dokúpiť? Kde dostávam Zisky?

8x Prečo do Ťažby ANI CENT +8x Prečo sa to Oplatí

notee
Cena BTC v októbri 2025?

Dragonfly Capital, významná korporácia rizikového kapitálu pôsobiaca v sektore kryptomien, oznámila svoje tretie kolo financovania v hodnote 650 miliónov USD. Táto suma prekonáva jej dve predchádzajúce kolá vo výške 100 miliónov USD v októbri 2018 a 200 miliónov USD v decembri 2020.

Na navýšení 650 miliónov USD sa okrem iných zúčastnili spoločnosti Tiger Global, KKR, Sequoia China a Invesco a dosiahlo o niečo vyššiu sumu ako 500 miliónov USD, ktoré boli pôvodne deklarované Komisii pre cenné papiere a burzy v januárovom podaní Form D.

Predstavenie fondu Dragonfly Fund III bolo spojené s prísľubom rozdeliť finančnú podporu projektom na úrovni zárodočného financovania až po financovanie série B v rámci sektorov decentralizovaného financovania, kryptografických hier a metaverse, okrem iného.

Korporácia so sídlom na Kajmanských ostrovoch sa často umiestňuje na čele najvýznamnejších navýšení rizikových investícií v odvetví, pričom investovala do 54 projektov vrátane súkromného predaja tokenov spoločnosti Avalanche v hodnote 12 miliónov USD v júni 2020, seed kola spoločnosti Dune Analytics v hodnote 2 miliónov USD v septembri 2020 a série A spoločnosti Dydx v hodnote 10 miliónov USD v októbri 2018 a ďalších.

 



Zdroj: https://cointelegraph.com/