Kryptoburza FTX Japan plánuje obnoviť výbery 21. februára

Kryptoburza FTX Japan plánuje obnoviť výbery 21. februára

Ktorý Miner kúpiť? Ako ho napojiť? Čo dokúpiť? Kde dostávam Zisky?

8x Prečo do Ťažby ANI CENT +8x Prečo sa to Oplatí

notee
Cena BTC v októbri 2025?

“Veľmi sa ospravedlňujeme za obavy a nepríjemnosti spôsobené našim zákazníkom v dôsledku pozastavenia našich služieb,” napísala burza.

Podľa tlačovej správy z 20. februára FTX Japan, japonská dcérska spoločnosť problémovej kryptoburzy FTX, oznámila, že výbery fiat meny a kryptoaktív používateľov sa začnú prostredníctvom webovej platformy Liquid Japan 21. februára o 12:00 hod. 

V novembri 2022 FTX Japan zastavila svoju činnosť po tom, ako jej materská spoločnosť FTX spolu so svojimi 134 dcérskymi spoločnosťami vyhlásila bankrot, čím zmrazila aktíva približne 9 miliónov zákazníkov a miliardy dolárov zablokovala v súdnych konaniach.

Podľa FTX Japan by zákazníci, ktorí majú aktíva na jej účtoch, museli potvrdiť ich zostatok a previesť ich na svoj účet Liquid Japan. Liquid Japan je licencovaná japonská burza kryptoaktív, ktorú FTX získala v apríli 2022. Zákazníci FTX Japan, ktorí nemajú účet Liquid Japan, si ho musia otvoriť pred získaním svojich aktív.

“Upozorňujeme, že vzhľadom na veľký počet žiadostí od zákazníkov môže trvať určitý čas, kým sa proces výberu dokončí. Obnovenie ostatných služieb FTX Japan oznámime čo najskôr.”

Podľa správ mala spoločnosť FTX Japan v čase ukončenia svojej činnosti v novembri 2022 približne 19,6 miliardy jenov v hotovosti v hodnote viac ako 138 miliónov USD

FTX Japan začala svoju činnosť v júni 2022 a podľa japonských zákonov musela oddeliť finančné prostriedky klientov od svojich aktív. Japonská agentúra pre finančné služby 10. novembra 2022 oznámila, že nariadila spoločnosti FTX pozastaviť obchodné operácie, napríklad prijímanie nových vkladov, a splniť príkaz na zlepšenie činnosti. V dôsledku konkurzného konania si prevažná väčšina klientov FTX vrátane používateľov FTX US stále nemôže vybrať svoje aktíva.

 

 

 

 

 

 

https://cointelegraph.com/