Poskytovateľ kryptografických úverov Babel získal v Singapure rozšírenú ochranu pred dlžníkmi

Poskytovateľ kryptografických úverov Babel získal v Singapure rozšírenú ochranu pred dlžníkmi

Ktorý Miner kúpiť? Ako ho napojiť? Čo dokúpiť? Kde dostávam Zisky?

8x Prečo do Ťažby ANI CENT +8x Prečo sa to Oplatí

notee
Cena BTC v októbri 2025?

Spoločnosť Babel Finance so sídlom v Hongkongu bude mať po pozastavení výberov v júni 2022 viac ako rok na splatenie dlhov svojim veriteľom.

Problémová spoločnosť Babel Finance, ktorá poskytuje pôžičky na kryptomeny, má po pozastavení výberov v roku 2022 viac času na splatenie dlhov veriteľom, ako je Deribit.

Súd v Singapure predĺžil ochranu veriteľov spoločnosti Babel Finance o ďalšie tri mesiace, informovala 18. apríla agentúra Bloomberg.

Podľa spoluzakladateľa spoločnosti Babel a bývalého generálneho riaditeľa Flexa Yanga bude moratórium trvať do 21. júla, čo firme umožní realizovať plán reštrukturalizácie prostredníctvom nového projektu decentralizovaného financovania (DeFi) s názvom Hope. Flex sa vrátil, aby dohliadal na proces reštrukturalizácie spoločnosti Babel niekoľko rokov po tom, ako v roku 2021 odstúpil z funkcie generálneho riaditeľa.

Plán reštrukturalizácie spoločnosti Babel zahŕňa nové tokeny s názvom “Babel Recovery Coins”, ktorých cieľom je umožniť problémovému veriteľovi generovať príjmy na splatenie až 800 miliónov dolárov svojim veriteľom.

Flex v otvorenom liste na Twitteri tiež napísal, že 17. apríla sa na singapurskom najvyššom súde konalo pojednávanie o ochrane pred bankrotom spoločnosti Babel, čím sa oficiálne začalo súdne konanie o reorganizácii. Poznamenal, že v budúcnosti sa bude sústrediť najmä na projekt Hope, pričom uviedol:

“V nadchádzajúcich medzinárodných politických zmenách bude pre nás projekt HOPE dôležitým nástrojom na opätovné prepojenie sveta Sme presvedčení, že náš nový tím bude aj naďalej využívať svoju nádej a svetlo, aby posunul nový projekt vpred.”

Ako sme už informovali, spoluzakladateľ spoločnosti Flex spustil projekt Hope DeFi v polovici marca 2023, pričom túto iniciatívu umiestnil ako kombináciu DeFi a centralizovaných financií s cieľom umožniť transparentnosť a bezpečnosť na úrovni DeFi a prístup na úrovni centralizovaných financií.

Ďalší spoluzakladateľ spoločnosti Babel, Yang Zhou, pôvodne predstavil projekt Hope začiatkom marca, pričom jeho natívnu mincu Babel Recovery Coin opísal ako stablecoin razený ako kolaterál na báze Bitcoinu a Etheru. Token je navrhnutý tak, aby si udržiaval svoj peg 1:1 s americkým dolárom prostredníctvom arbitrážnych stimulov pre obchodníkov.

Babel bol jednou z mnohých spoločností poskytujúcich kryptoúvery, ktoré v roku 2022 zaznamenali veľké problémy s likviditou v dôsledku medvedieho trhu s kryptomenami. Firma so sídlom v Hongkongu v júni pozastavila výbery a spätné odkúpenia zo svojich produktov s odvolaním sa na nezvyčajný tlak na likviditu. Babel údajne prišla o 280 miliónov USD v rámci vlastných obchodov s prostriedkami zákazníkov.







https://cointelegraph.com/